Terug naar Kennis

Republiq en Skarp gaan strategische samenwerking aan

Marten
ir. M.H. Middendorp MRE
06 516 556 21
m.middendorp@republiq.nl
Marten
ir. M.H. Middendorp MRE
06 516 556 21
Oprichter van Republiq. Wil vooruit en legt de lat dus hoog. Vrolijk optimistisch en krakend kritisch tegelijk. Verdienstelijk voetballer in de kelderklasse.

Republiq en Skarp gaan samenwerken! Samen bieden ze woningcorporaties een concreet plan, zicht op de uitvoering en geen gedoe met data. Door kennis en expertise uit te wisselen en diensten op elkaar aan te gaan sluiten slaan Republiq en Skarp een brug tussen strategie en managementinformatie in de beleidsachtbaan (P&C-cyclus).

Marten Middendorp, een van de oprichters van Republiq: De ‘heenreis’ van de beleidsachtbaan maakt Republiq mogelijk door het bij elkaar brengen van alle eigen en open data en analyses om een concrete koers en investeringsstrategie te maken. Het gebruik van data helpt om op de juiste plaats te investeren, verstandige maatregelen te nemen en met het toetsen of de ondernemingsdoelen hiermee behaald gaan worden.

Richard van der Zee, oprichter van Skarp: In het afleggen van de ‘terugreis’ voorziet Skarp door een stevig en uniform datafundament gebaseerd op sectorstandaarden zoals CORA en VERA. Skarp biedt de corporatie een informatieplatform met bouwstenen om eenvoudig zelf haar managementrapportages samen te stellen of een corporatie maakt gebruik van kant-en-klare dashboards. Hiermee houdt een corporatie zicht op de uitvoering en leert continu bij.

Skarp levert hét informatieplatform voor woningcorporaties en ontzorgt in het totale informatieproces. Klantgericht en met veel sectorkennis biedt Skarp snel inzicht in de performance van de corporatie, verbeteren ze de datakwaliteit en helpen ze bij sturing en de verplichte verantwoording. We zijn ontzettend blij met deze samenwerking!

Download(s)

Gerelateerd

Republiq en Skarp gaan strategische samenwerking aan

Bekijk video