Great Place To Work ®

Republiq is echt een fantastische plek om te werken. Letterlijk. Al 5 jaar op rij zijn we uitgeroepen tot een Great Place to Work ®, waarbij we in 2020, 2021 en 2022 op plek 2 van Best Workplaces stonden.

Jouw toekomstige teamgenoten beoordeelden Republiq op de thema’s geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap met een 9,9! Bottom line van het onderzoek: je collega’s laten je in je waarde en je kunt bij ons echt jezelf zijn. We weten zeker dat je je snel thuis voelt bij ons.

Has:
Standaard bericht, lorem ipsum dolor sit amet.

Equal Opportunity Statement (EOS)

Bij Republiq vieren we diversiteit. We streven om een inclusieve omgeving te creëren waarin onze teamleden van alle verschillende achtergronden, leeftijden, geslachten of seksuele geaardheden zich evenzeer gewaardeerd voelen. Om dit te bereiken, zetten wij ons in voor een aanwervingsproces die iedereen gelijke kansen biedt. We gebruiken een gamified assessment methode om het potentieel, talenten en de persoonlijkheid van kandidaten in beeld te brengen. Zo kunnen we iedereen die solliciteert een gelijke kans bieden door iedereen te beoordelen op basis van objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van op een onderbuikgevoel.