keyboard_arrow_leftAlle updates

Verduurzamen van het corporatievastgoed

Het vraagstuk van de verduurzaming is groot en ingewikkeld. Per project kunnen we alles nog prima overzien. Op portefeuilleniveau worden keuzes complex en helpt een data-gedreven benadering. Data structureert en creëert radicaal nieuwe inzichten. Met een gezonde feitenbasis leg je keuzes helder uit. 11 corporaties hebben in 2019 samen met Republiq een oplossing ontwikkeld om het vraagstuk rond de verduurzaming weer eenvoudig te maken en de bewoner centraal te stellen. Met resultaat!

 

Republiq wil het verduurzamingsvraagstuk voor iedere corporatie in Nederland wat gemakkelijker maken. Om hierbij te helpen hebben wij voor alle corporaties een startanalyse en kaartmateriaal van het bezit klaar gezet. Kijk in het onderstaande dashboard en kom erachter hoe u de energierekening en CO2 uitstoot met beproefde technieken ruim 70% kunt verlagen voor ongeveer € 20.000,- per woning.

"Datagedreven beslissen zet de bewoner weer centraal bij de verduurzamingsopgave."

Onze gebruikers zijn fan

Wil jij net als diverse collega-corporaties ook meer data-gedreven de verduurzamingsopgave aanpakken? Lees hier hun ervaringen met Pien en Energie en Duurzaamheid.