REPUBLIQ ASSET LABS

Evidence based assetmanagement

Van Big Data naar Smart Data

Doorrekenen van strategisch plan

Variantenstudie per complex

Overzichtelijke dashboards

Wij vinden dat vastgoedsturing sneller, makkelijker en leuker kan. En zo veel mogelijk evidence based. Big data maakt dat mogelijk. De beleidsachtbaan wordt wat ons betreft een rollercoaster. Met Republiq Asset Labs worden doelstellingen expliciet, de prestatie van de portefeuille meetbaar en de invloed van de strategie op thema’s als betaalbaarheid, beschikbaarheid en kwaliteit inzichtelijk. Republiq Asset Labs biedt het vernieuwende en makkelijk te implementeren instrument voor ambitieuze corporaties die vooruit willen in het assetmanagement.

Transparante keuzes maken in het vastgoedbezit. Dat is de zoektocht voor veel corporaties. Wat kost het om deze galerij te renoveren? En staan die kosten in verhouding tot de restant levensduur? Relevante vragen die wij in Asset Labs beantwoorden. Om te werken met in de markt getoetste kengetallen zijn we een samenwerking aangegaan met renovatie-kompas.nl.

De voordelen op een rij

+ Radicale versnelling van het beleidsproces

+ Slimme combinatie van eigen data en big data

+ Zicht op werkgebied en portefeuille

+ Rekenen aan portefeuillestrategie

+ Flexibele tooling

+ Geen ingewikkelde software implementatie

“We werken sinds kort volgens het 3-kamermodel. Asset labs gebruiken we voor de communicatie tussen de kamers. Wel zo duidelijk.”

-Willem Maas, directeur vastgoed Stadlander-

 

EVIDENCE BASED ASSETMANAGEMENT

White paper